Kursutbud

Klickerkurser

Klicker är en belöningsmarkör som skapar mer tydlighet i träningen. Det finns mycket man kan träna med hjälp av klickerträning. Här kan du läsa mer om klickerträning och HUndividens klickerkurs utbud.


Kursutbud

Klickerkurser

Klicker är ett hjölpredskap i träningen och fungerar som en belöningsmarkör. Den gör det tydligt för hunden och ger ett mer exakt taming för rätt beteende. Klicker kan vara både en rolig aktivering i freeshaping men också en bra hjälp i vardagen. Har du inte använd klicker förut rekommenderar jag att du går en nybörjarkurs först, så du får lära dig grunden i klickerträning samt klicka in hunden. Hundividens "Klicker intro" eller "Tricksa & Klicka" är perfekta för dig som nybörjare. 

Tricksa & Klicka

Den här kursen är till för dig vill lära dig mer om klickerträning.

Du får kunskapen om varför belöningsmarkören klickern kan vara en bra hjälp i hundträningen, hur man klickar in hunden, vad freeshaping är för något och hur man sätter signal på nya beteenden. 

Den här kursen bjuder på många skratt och hjälper dig som hundägare att vidga dina vyer i hundträningen. 

Under 4 tillfällen kommer du få lära dig hur du klickar in din hund, Sätta signal på beteende, prova freeshaping och targetträning och hjälpa din hund att bjuda på helt nya beteenden som kan bli till tricks.
Du kommer också få tips hur man kan använda sig av tricks i vardagen. Så vad väntar du på, börja Tricksa & Klicka!

4 tillfällen á 1,5h. 

Kursstart: 14 Maj kl 16.15-17.45

Resterande datum: 21/5, 28/5 & 4/6

Max 4 hundekipage
Klicker ingår, Hela familjen är välkommen
1050 SEK
Namn på hund, ålder, ras/hundtyp Namn på person/personerna som närvarar på kursen E-post och telefonnummer Vilken kurs vill du gå? Allergier (hund och människa) Specifika önskemål om bemötande Skicka in

Anmälan 

För att anmäla dig på kurs behöver du fylla i formuläret nedan. Efter anmälan får du ett mail med betalningsinformation, när betalningen är gjord får du anmälningsbekräftelse. Har du några frågor går det bra att maila direkt till Kontakt@hundividen.se

Sollentuna, Stockholm 

kontakt@hundividen.se