Prova-på kurser

Prova något nytt med din hund! Allt ifrån balansträning, hjärnstimulans, konatktövningar och fler roliga aktiviteter för hunden.

Få hjälp att komma igång med träningen för dig och din hund. 

Olika tillfällen med olika aktiviteter och fokusområden. Alla tillfällen är på grundnivå som ger dig både redskapen till fortsatt träning och inspiration. Från 12 veckors valp till seniorhund. Hela familjen är välkommen.

Ett tillfälle á 60 min. 

249:- /tillfälle. Hela familjen är välkommen


Du följer väl Hundividen på Instagram och facebook? De olika teman med datum läggs upp på Hundividens instagram och Facebook löpande, så in och följ där för att inte missa något! Klicka nedan för att gå vidare till Hundividens sociala plattformar.

Berikningstivoli

29 & 30 Juni håller Hundividen i ett berikningstivoli i Sollentuna. 

Låt hunden uppleva en berikningsbana, ge hundne chansen att få göra hundiga saker. Jaga, spåra, äta, rulla sig våga prova. 

Vi går igenom vad berikning är och hur man vet om hunden blir berikad. Du kommer få med dig mängder av inspiration på hur du kan berika din hund i vardagen och kunskap om hur berikning kan hjälpa hundar med stress, rädslor och reaktivitet.

Välj om du vill delta i grupp eller som ensamt ekipage

Lördag 29/6:

Grupp: kl 15.30- 17.00

Söndag 30/6:

Ensam 1: kl 11.00-12.00

Ensam 2: kl 12.15- 13.15

Grupp: 13.30 - 15.00


Grupp - max 4 hundekipage

Ensam - ett hundekipage


350 SEK /hund

Mail lista

Har du inte facebook eller instagram går det bra att skriva upp dig på maillistan där du får ta del av erbjudanden och nyheter kring kommande prova-påkurser och event.
Vill du skriva upp dig på maillista?
Ja tack
Namn E-post & telefonnummer Hundens namn, ålder och ras/hundtyp Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in

Smakprov

Här är ett smakprov på en del av de roliga prova-påkurserna och eventet som Hundividen hållit i det senaste året.